3 Koncerty Bonobo w Polsce w 2013 roku

Dodano: 22-02-2013
Czytano:
Kategoria:
 
Najnowszy 8. album Bonobo - The North Borders - jest już dostępny w przedsprzedaży w cenie 7£ za CD, 7£ za WAV, 5£ za MP3, 12£ za winyla, 29£ za Deluxe Box. Zamówienia można składać za pośrednictwem oficjalnej strony muzyka. | fot. www.facebook.com/bonoboofficial

Data


14.06.2013
15.06.2013
16.06.2013

Miejsce


Palladium
Klub Studio
Klub Eskalup

Adres


Warszawa
Kraków
Poznań

Ceny


95 zł
99 zł
110 zł
115 zł
125 zł
140 zł
160 zł

Kup bilet


Kup bilet

Ticketpro - logo

Bonobo ponownie w Polsce i ponownie na kilku koncertach:-) Brytyjski DJ zagra trzy koncerty w Polsce – 14 czerwca w Palladium (Warszawa), 15 czerwca w Klubie Studio (Kraków) i w końcu 16 czerwca w Klubie Eskalup (Poznań). Simon Green przyjedzie do Polski promować swój najnowszy studyjny album – “The North Borders”. Wybieracie się?

Reklama
#REKLAMA#

Nowy album “The North Borders”. Trasa koncertowa

Premiera 8. studyjnego albumu pochodzącego z Londynu Simona Greena – “The North Borders” – została wyznaczona na 1 kwietnia 2013 i już 10 kwietnia rozpocznie się międzynarodowa trasa koncertowa promująca ów krążek tu i tam.

Album promuje utwór “Cirrus”:

Poniżej wszystkie koncerty zaplanowane w ramach promocyjnej trasy koncertowej:

Ameryka Północna

10.04.2013 – Black Cat, Waszyngton (USA)
11.04.2013 – Theatre Of The Living Arts, Filadelfia(USA)
12.04.2013 – Webster Hall, Nowy Jork (USA)
13.04.2013 – Paradise Rock Club, Boston (USA)
14.04.2013 – Higher Ground, Burlington (USA)
16.04.2013 – Telus Theater, Montreal (Kanada)
17.04.2013 – Babylon, Ottawa (Kanada)
18.04.2013 – Danforth Music Hall, Toronto (Kanada)
19.04.2013 – Crofoot Ballroom, Pontiac (USA)
20.04.2013 – House Of Blues, Chicago (USA)
21.04.2013 – Majestic Theatre, Madison (USA)
24.04.2013 – Granada Theater, Lawrence (USA)
25.04.2013 – Fox Theatre – Boulder, Boulder (USA)
26.04.2013 – Ogden Theatre, Denver (USA)
27.04.2013 – Urban Lounge, Salt Lake City(USA)
30.04.2013 – Commodore Ballroom, Vancouver (Kanada)
01.05.2013 – Showbox at the Market, Seattle (USA)
02.05.2013 – Crystal Ballroom, Portland (USA)
03.05.2013 – The Warfield, San Francisco (USA)
04.05.2013 – The Fonda Theatre, Los Angeles (USA)
06.05.2013 – Belly Up Tavern, Solana Beach (USA)
09.05.2013 – Emo’s East, Austin (USA)
10.05.2013 – House Of Blues, Dallas (USA)
11.05.2013 – Tipitina’s, Nowy Orlean (USA)

Europa

18.05.2013 – Roundhouse, Londyn (Wielka Brytania)
20.05.2013 – Rock City, Nottingham (Wielka Brytania)
21.05.2013 – Plug, Sheffield (Wielka Brytania)
22.05.2013 – Manchester Ritz, Manchester (Wielka Brytania)
23.05.2013 – The Picture House, Edinburgh (Wielka Brytania)
24.05.2013 – The Sage, Gateshead (Wielka Brytania)
25.05.2013 – Love Saves The Day, Bristol (Wielka Brytania)
29.05.2013 – Ancienne Belgique, Bruksela (Belgia)
30.05.2013 – Vredenburg Leidsche Rijn, Utrecht (Holandia)
31.05.2013 – Aeronef Club, Lille (Francja)
01.06.2013 – Dachstock Reitschule, Bern (Szwajcaria)
02.06.2013 – L’Usine (Rez), Genewa (Szwajcaria)
03.06.2013 – Le Transbordeur, Villeurbanne (Francja)
05.06.2013 – Krakatoa, Merignac (Francja)
06.06.2013 – Le Trianon, Paryż (Francja)
07.06.2013 – Centralstation Darmstadt, Darmstadt (Niemcy)
08.06.2013 – Südhaus Open Air @ Waldbühne, Tubingen (Niemcy)
09.06.2013 – Live Music Hall, Kolonia (Niemcy)
10.06.2013 – Ampere, Monachium (Niemcy)
12.06.2013 – Fabrik, Hamburg (Niemcy)
13.06.2013 – Astra Kulturhaus, Berlin (Niemcy)
14.06.2013 – Palladium, Warszawa (Polska) Kup bilet
15.06.2013 – Klub Studio, Kraków (Polska) Kup bilet
16.06.2013 – Klub Eskulap, Poznań (Polska) Kup bilet
18.06.2013 – Kosmonavt, St. Petersburg (Rosja)
19.06.2013 – Moscow Hall, Moskwa (Rosja)
11.10.2013 – O2 Academy Brixton, Londyn (Wielka Brytania)

Bonobo - okładka albumu The North Borders.

Najnowszy 8. album Bonobo – The North Borders – jest już dostępny w przedsprzedaży w cenie 7£ za CD, 7£ za WAV, 5£ za MP3, 12£ za winyla, 29£ za Deluxe Box. Zamówienia można składać za pośrednictwem oficjalnej strony muzyka. | fot. www.facebook.com/bonoboofficial

Bilety na koncerty Bonobo w Polsce

Jak juz zostało powiedziane Simon Green przyjedzie do Polski aby promować swój najnowszy studyjny album – “The North Borders”. W tym celu brytyjski muzyk odwiedzi 3 polskie miasta – Warszawę, Kraków i Poznań. Ceny biletów na każdy koncert nieco się różnią, ale ogólnie nie są zaporowe:)

Ceny biletów na koncert Bonobo w Warszawie

90 zł – przedsprzedaż
100 zł – cena biletu od 05.06-18.06
110 zł – cena biletu w dniu koncertu
130 zł – cena biletu na miejsca siedzące (balkon)

Kup bilet na koncert Bonobo w Warszawie.

Ceny biletów na koncert Bonobo w Krakowie

99 zł – cena biletu w przedsprzedaży
115 zł – cena biletu od 15 kwietnia

Kup bilet na koncert Bonobo w Krakowie.

Ceny biletów na koncert Bonobo w Poznaniu

95 zł – cena biletu w przedsprzedaży
110 zł – cena biletu od 15 kwietnia

Kup bilet na koncert Bonobo w Poznaniu.

Koncerty w Polsce

Bonobo gościł już w kraju nad Wisłą i to kilkukrotnie. Szczególnie upodobał sobie koncerty w ramach Before Tauron Nowa Muzyka.

21.02.2009 – koncert w Jazz Club Hipnoza w Katowicach
05.03.2011 – koncert w Kinie Capitol w Katowicach (w ramach Before Tauron Nowa Muzyka 2011)
05.04.2011 – koncert w Auli Artis w Poznaniu
08.04.2011 – koncert w Klubie Palladium w Warszawie
08.04.2011 – koncert w Klubie Eter we Wrocławiu (w ramach “wROCKfest.pl prezentuje”)
10.02.2012 – koncert w Fabryce Trzciny w Warszawie (w ramach Before Tauron Nowa Muzyka 2012)
11.02.2012 – koncert w Klubie Eskulap w Poznaniu (w ramach Before Tauron Nowa Muzyka 2012)

Dyskografia

W 2013 roku ukaże się już 8 studyjny album Bonobo, oczywiście wydany nakładem wytwórni płytowej Ninja Tunes (Fink, Roots Manuva, 9 Lazy 9, Colduct i wielu innych artystów).

Dyskografia Simona Greena:

– Animal Magic (2000-2001)
– One Offs… Remixes & B-Sides (2002)
– Dial ‘M’ For Monkey (2003)
– Days to Come (2006)
– Live at Koko (2009)
– Black Sands (2010)
– Black Sands Remixed (2012)
– The North Borders (2013)